Fogfria golvbeläggningar

Våra tjänster

På VM Produkter lägger vi allt, överallt. Vår expertis är fogfria golvbeläggningar och här kan du läsa mer om de olika tjänsterna vi erbjuder. Hittar du inte den information du söker är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

massagolv

Massagolv

Massagolv finns i en rad olika uppsättningar och vi på VM Produkter hjälper dig hitta det golv som lämpar sig bäst till just din verksamhet. Här kan du läsa mer om några av de vanligaste miljöerna där våra golv är lämpliga.

akrylgolv

Akrylgolv

Akrylgolv är ett fogfritt golv som är slitstarkt, lätt att underhålla och enkelt att anpassa efter syfte och behov. Golvet lämpar sig väl i både publika och industriella miljöer och finns att tillgå i en rad olika färger och utförande. Tack vare den fogfria beläggningen är akrylgolv populärt i miljöer som tvätthallar och storkök.

polyuretangolv

Polyuretangolv

Polyuretangolv är ett tvåkomponentsgolv som lämpar sig bra i miljöer där golvet utsätts för hög belastning, till exempel i parkeringshus och i industrilokaler. Golvet har flera fördelar där hög temperaturtålighet, god kemikalieresistens och lång livslängd inkluderas.

epoxigolv

ESD-golv

I miljöer där det finns risk för elektrostatiska urladdningar är det viktigt att inte använda vanligt platsgolv. Här lämpar sig istället ESD-golv, ett elektriskt avstötande golvmaterial som är speciellt utvecklat för elektronikindustrin.

flowcrete

Epoxigolv

Epoxigolv är ett slitstarkt golv tillverkat av härdplast som står emot nötning, termisk chock och kemiska angrepp. Golvet är enkelt att underhålla och går både att anpassa efter önskad färg och grad av halkskydd. Industrilokaler, restaurangkök och butikslokaler är exempel på miljöer där epoxigolv lämpar sig bra.

butiksgolv

Butiksgolv

Butiker är en typisk miljö där kombinationen av estetik och funktionalitet blir avgörande i valet av golv. Det ska vackert och lätt att se efter samtidigt som det ska tåla hög påfrestning. Fogfria massagolv uppfyller kraven på funktionalitet och går dessutom att applicera på en stor variation av ytor.

restauranggolv

Kök & restauranggolv

I restaurangmiljöer är hygien och slittålighet två extra viktiga faktorer att förhålla sig till. Här används oftast en akrylbaserad golvbeläggning. Även epoxibaserade och Polyuretanabaserade golv passar bra in i dessa miljöer.

industrigolv

Industrigolv

Golvet som läggs i industrilokaler ställer höga krav på slittålighet. Det ska ofta tåla värme, högst tryck och olika typer av kemikalier. Här lämpar sig därför akrylbaserade, epoxibaserade, polyuretanbaserade samt vinylbaserade massagolv.

Vi hjälper dig med dina behov