Massagolv

Massagolv

Gemensamt för alla massagolv är att de är fogfria, slitstarka och tillverkade av någon form av härdplast. Massagolvet lämpar sig i miljöer för krävande verksamheter och går att lägga på ytor såsom betong, trä, keramik och metall. Allmänna miljöer, industrier och lager är exempel på platser där massagolvet gör sig bra. Massagolv finns i en rad olika uppsättningar och vi på VM Produkter hjälper dig hitta det golv som lämpar sig bäst till just din verksamhet. Här kan du läsa mer om några av de vanligaste miljöerna där våra golv är lämpliga.

 

Rätt golv för din verksamhet

Industrigolv
Golvet som läggs i industrilokaler ställer höga krav på slittålighet. Det ska ofta tåla värme, högst tryck och olika typer av kemikalier. Här lämpar sig därför akrylbaserade, epoxibaserade, polyuretanbaserade samt vinylbaserade massagolv.

Butiksgolv
Butiker är en typisk miljö där kombinationen av estetik och funktionalitet blir avgörande i valet av golv. Det ska vackert och lätt att se efter samtidigt som det ska tåla hög påfrestning. Fogfria massagolv uppfyller kraven på funktionalitet och går dessutom att applicera på en stor variation av ytor.

Restauranggolv
I restaurangmiljöer är hygien och slittålighet två extra viktiga faktorer att förhålla sig till. Här används oftast en akrylbaserad golvbeläggning. Även epoxibaserade och Polyuretanabaserade golv passar bra in i dessa miljöer.

massa-undersida

Vi hjälper dig med dina behov